Schoonbeek

Schoonbeekstraat

Altijd al willen wonen in een totaal gerenoveerde hoeve met binnenkoer en garage ?

Technische en financiële info

- Deze volledig gerenoveerde woning, maakt deel uit van een volledig gerenoveerde hoeve, in een residentiële maar toch groene omgeving, net buiten Diepenbeek op grondgebied Beverst, meer bepaald Schoonbeek, met in de buurt Spar, bakker, beenhouwer, apotheek, lagere school, dierenarts, sporthal, bos op 1,5 km.
- Vlotte verbinding met de afrit Diepenbeek van de E-313 op 7 min. rijden.
- De hoeve dateert van de jaren ’50 en werd grondig gerenoveerd in de jaren ’80 en opgedeeld in 3 wooneenheden, waarvan deze woning voorbije jaar reeds opnieuw werd gerenoveerd.
- Elke wooneenheid heeft zijn aparte ingang via de binnenkoer en heeft een eigen garage, alsook een tuintje, dat bereikbaar is via de gemeenschappelijke stookplaats. – De verkoper voorziet het tuintje nog van grasmatten, indien gewenst.
- De woning heeft een grote open woonkamer in L-vorm, met aansluitend de keuken, met toegang tot de praktische kelder.
- Vanuit de woonkamer heeft men ook nog toegang tot een opkamertje, dat nu dienst doet als bergruimte, maar tevens kan gebruikt worden als speelkamer of kleine bureau.
- In de inkomhal heeft men naast het vernieuwde WC met hangtoilet, een nieuwe moderne trap naar de eerste verdieping.
- Op deze verdieping zijn er 2 grote en 1 middelgrote slaapkamer, alsook de badkamer die voorzien is van ligbad en modern badkamermeubel met dubbele wasbak.
- De woning werd reeds voorzien van een ventilatiesysteem, alsook is er een waterontkalker aanwezig in de kelder.
- De ruime aparte garage is voorzien van elektriciteit en is tevens toegankelijk via de binnenkoer en heeft nog een grote zolder, die ideaal geschikt is als stockageruimte.
- De elektrische installatie werd gerenoveerd en gekeurd, geldig tot 2044.
- Deze woning is te bezichtigen na telefonische afspraak op het nummer 011-603040 of 0486-603040.

AA Logo Def. middelgroot met witte boord