top of page

Knokke

Driehoeksplein

Weldra in ons aanbod:

Modern 2 slaapkamer appartement met 2 badkamers, lateraal zicht op zee en ondergrondse parkeerplaats, te bereiken via autolift.

Technische en financiële info

Modern appartement met lateraal zeezicht gelegen op het Driehoeksplein.

- De woonkamer met open keuken heeft een prachtig uitzicht op het Driehoeksplein, richting brasserie Nemrod, waardoor men in de voormiddag, zowel binnen als op het gezellige terras, kan genieten van de zon tot tegen het middaguur.
- Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, elk met een badkamer ensuite.
- De kleinste slaapkamer is voorzien van een badkamer met enkele lavabo en douche, de badkamer bij de grote slaapkamer is voorzien van dubbele lavabo, ligbad en toilet.
- Elke slaapkamer is voorzien van inbouwkasten, de grote slaapkamer is voorzien van TV met Telenet aansluiting. Proximus is ook mogelijk.
- In de hall is er een nog een gastentoilet, in de buurt van de 2de slaapkamer, langs de vestiaire.
- De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van keramisch vuur, dampkap, micro-oven, combi-oven, koelkast en vaatwasser, allen van het merk Miele.
- Langs de open keuken is er een kleine berging (technische ruimte) met wasmachine en droogkast.
- Het appartement is net als de ondergrondse autostaanplaats bereikbaar via de lift.
- De ondergrondse parking waar de ruime staanplaats zich bevindt, is bereikbaar via de autolift, voorzien van afstandsbediening. Gemeenschappelijke berging in de kelderverdieping(en)
- De verkoop van dit appartement geschiedt volgens gesplitste verkoop-aankoop van naakte eigendom en vruchtgebruik. Verhouding 92% <=> 8%, naakte eigendom <=> vruchtgebruik, waarbij de naakte eigendom verkocht wordt.
- Voor meer info over de wijze en verdeling van deze gesplitste verkoop-aankoop kan u ons steeds bereiken op het nummer 011-603040.
- Meer info via www.immoland.info

bottom of page