top of page

Alken

Koutermansstraat

Zeer rustige gelegen moderne woning, gelegen op 8a33 en op wandelafstand van het centrum van Alken.

Technische en financiële info

- Deze knappe woning is gelegen in een rustige straat, met vlotte bereikbaarheid naar Hasselt, Sint-Truiden en de E-313.
- In de onmiddellijke omgeving in Alken centrum zijn er diverse handelszaken zoals; Carrefour Market, Apotheek, bank, post, slagerij, bistro, restaurant, café, alsook sportclubs, speeltuin, ... .
- Deze open bebouwing heeft een ruime leefruimte in L-vorm met open keuken, allen met zicht op het ruime terras en tuin.
- De ruime inkomhal heeft naast het gastentoilet nog een verborgen vestiaire achter de matte glazen deur.
- Langs de tijdloze keuken is er een zeer grote berging die zorgt voor de verbinding naar het inpandse garage en de wasruimte met moderne douche, die ook te bereiken is via de tuin.
- Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 grote en 2 kleinere, alsook de ruime badkamer, voorzien van dubbele wasbak en hoekbad. Verder is er nog handige bergruimte onder het dak.
- De woning is volledig onderkelderd en daarmee voorzien van 3 ruime kelders.
- Langs deze woning, achter de houten poort loopt de oprit verder, naar een bijna gesloten carport met daarachter en grote berging die momenteel dienst doet als tuinhuis. Deze berging is ideaal te gebruiken als pool house, zou men een zwembad willen plaatsen. Langs dit poolhouse is er nog een gezellige zithoek met bankirai plankenvloer.
- De woning werd recent (2022) voorzien van een nieuwe stookolieketel.
- Momenteel heeft de woning een C-label, mits het plaatsen van zonnepanelen, geraakt met vlot onder de 200 kWh en bekomt men een B-label.
- Deze woning is te bezichtigen na telefonische afspraak via 011-603040

bottom of page