top of page

Alken

Langveldstraat

Perfect onderhouden woning 5 slaapkamers in perfecte staat.

Technische en financiële info

- Deze ruime woning met veel lichtinval is landelijk, maar toch residentieel gelegen, net buiten het centrum van Alken, met vlotte verbinding met Hasselt, de E-313 en Sint-Truiden, via de N-80, de baan Hasselt-St-Truiden.
- Deze perfect onderhouden open bebouwing, met gezellige tuin achter de woningen is gelegen op 6a73ca.
- Op het gelijkvloers hebben we een grote woon/eetkamer in L-vorm, met veel lichtinval door de grote ramen, die aansluit op de knappe keuken, met toegang en zicht op de tuin.
- Verder heeft men op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers en een eerste badkamer. De derde slaapkamer werd ingericht als 2de leefruimte, open getrokken tot onder het dak en voorzien van drie grote dakvensters, die zorgen voor veel daglicht.
- De landelijke keuken is voorzien van inductie kookplaten, elektrische grillplaat, dampkap, combi-oven, koelkast en Miele vaatwasser.
- Tevens geeft deze polyvalente ruimte, die dienst kan doen als; speelkamer, hobbykamer, 2de woonkamer voor de inwonende jeugd, kantoorruimte en noem maar op, toegang tot de knap ingerichte zolder via een vaste trap.
- De zolder is opgedeeld in 3 grote compartimenten, die elk perfect kunnen dienst doen als slaapkamer en waarvan één slaapkamer voorzien is van wasbak, toilet en douche. Uiteraard kan dit sanitaire gedeelte, mits het plaatsen van 2 wanden en een binnendeur, eenvoudig een volwaardige afgesloten badkamer worden.
- Voldoende vensters en dakramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de zolderverdieping, net als de rest van de woning, een luchtig gevoel geeft.
- Deze woning is voorzien van een alarmsysteem en de ramen zijn voorzien van rolluiken.
- Verder is de woning deels onderkelderd, volledig droog en vochtvrij, waar men vlot met de auto kan binnenrijden en er voldoende plaats is voor fietsen, andere rijwielen en divers hobbymateriaal.
- Er bestaat tevens de mogelijkheid om 2 auto’s binnen te plaatsen, indien men de wand van de kelder zou wegnemen, indien men dat wenst.
- De woning heeft nu reeds een vrij goede EPC-waarde van 221 kWh, mits enkele aanpassingen bekomt men energielabel B.
- Deze woning is te bezichtigen na telefonische afspraak via het nummer 011-603040 of 0486-603040.


bottom of page