top of page

Hasselt

Voddefinstraat

Energiezuinige moderne halfopen bebouwing, volledig zuidgericht, gelegen net buiten de grote ring van Hasselt, in een doodlopende straat.

Technische en financiële info

- Deze woning is gelegen in Park Ekkelgarden, vlakbij de Campus Salvator met toegang via de Luikersteenweg, met een E-peil van 77.
- De diverse handelszaken in de buurt gevestigd, zijn op wandel- en fietsafstand bereikbaar: Carrefour Express, bakker Mariën, kebabzaak Istanbul, apotheek Bijnens, kapsalon Kreatos, Valentino pralines, Chinees restaurant, Sensi afhaalrestaurant, Barrac de Frituur en Basic Fit. Kortom, alles is in de buurt aanwezig, zelfs een speeltuintje voor de kinderen op 100m van de woning.
- Verder is er een vlotte verbinding naar Hasselt en Tongeren en verder is er een uitstekende bereikbaarheid via de oprit Hasselt Oost van de E-313.
- De grote woonkamer met heel veel lichtinval en zicht op de aansluitende vijver is verbonden met de ruime volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend de grote berging.
- De keuken is voorzien van inbouwkoelkast en -diepvries, dampkap, keramische kookplaat, combi-microgolfoven en een ingebouwde vaatwasser.
- Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer is voorzien van een badkamermeubel met lavabo, een ruime douche en een toilet.
- Het perceel rond de woning en de carport en tuinhuis is voorzien van klinkers en kiezelsteentjes, maar kan perfect ingericht worden als plantentuin.
- Deze woning is meer dan instapklaar, is afgewerkt met hoog kwalitatieve bouwmaterialen, heeft een luxueuze afwerking en is zeer onderhoudsvriendelijk.
- Deze woning is te bezichtigen na telefonische afspraak via 011-603040.

bottom of page