top of page
Kantoorfoto website - kleiner
Omslagfoto Bolderberg
Omslagfoto Houthalen

Bel ons ! 0486-603040

UW EIGENDOM VLOT VERKOPEN ?

CONTACTEER ONS VOOR GRATIS ADVIES, EEN GRATIS SCHATTING OF EEN KENNISMAKEND GESPREK.

U heeft vastgoedplannen ?

U woont te groot ?

Of u wilt misschien iets kleiner ?

Misschien wenst u gewoon iets anders, iets nieuw, iets modern ?

U heeft iets nieuw op 't oog..., kan ik dat kopen met de verkoop van mijn woning ?

Hoe kan ik iets kopen zonder een overbruggingskrediet aan te gaan ?

Allemaal vragen die rijzen bij elke vastgoedtransactie.

Wij helpen u graag hierbij.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 011-603040 of 0486-603040 of mail ons.

EXCLUSIEF APPARTEMENT TE KOOP

NIEUWE EIGENDOMMEN TE KOOP

VERKOCHT BOKRIJKPARK Dit prachtig appartement met groot zuid gericht terras, is gelegen in Residentie Bokrijkpark op de grens van Hasselt met Genk, in een mooie bosrijke omgeving.

Bokrijkpark is een prachtige residentie nabij het Domein Bokrijk, bestaande uit 4 kleine en 2 grotere appartementsblokken, die samen het gemeenschappelijk verwarmd buitenzwembad en de 2 petanquebanen omringen.

Het appartement dat we momenteel aanbieden is gelegen op de eerste verdieping van één van de kleine blokken (5 of 6 app.) met een oppervlakte van ca. 170m², waarbij de woonkamer en het groot terras van 27m² zuidelijk georiënteerd zijn. Tevens is er ingebouwde airco aanwezig.

Woon- en eetkamer vormen samen de open keuken,  voorzien van inductie kookplaat, oven, combi-oven, vaatwasser, ingebouwd expresso koffiemachine van Miele, één mooie leefruimte met veel lichtinval door de grote ramen en een mooi overzicht over Bokrijkpark.

Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, elk met een badkamer ensuite. De master bedroom is voorzien van een aansluitende dressingroom en de ruime badkamer is voorzien van dubbele wasbak, ligbad, douche en wc.

In de kelderverdieping is er een grote privéberging die bij het appartement hoort, een gemeenschappelijke berging per blok, handig voor tuinmeubelen op te bergen in de winter, een tijdelijke opslagplaats voor papierafval in afwachting van de papierophaling en een grote gemeenschappelijke fietsenberging.

De ondergrondse garage is te bereiken via de kelderverdieping van elke appartementsblok, waar ieder zijn individuele staanplaats heeft. Vanuit deze ondergrondse parking heeft men toegang tot de gemeenschappelijke fitnessruime voorzien van verschillende toestellen, alsook tot het saunagedeelte dat individueel te reserveren is en waarvoor een kleine bijdrage gevraagd wordt.

Er is mogelijkheid tot aankoop van een tweede autostaanplaats.

Het volledige domein is omheind, tuinen, paden en zwembad zijn steeds perfect onderhouden. Tevens is er op het domein een afvalhoek met vuilcontainers, waar men zijn gesorteerd afval kan deponeren.

Achteraan het domein is er een tweede ingangspoort waarlangs met toegang krijgt tot de gemeenschappelijke buitenparking, ideaal voor bezoekers of extra voertuigen te parkeren.

=> Het vorige EPC attest had een cijfer van 150kWh. Er werd recent een nieuw EPC attest opgesteld, waarbij rekening gehouden werd met de gemeenschappelijke delen, waarbij niet alle isolatiewaarden werden ingegeven, wat het nieuwe EPC een cijfer geeft van 241kWh.
Er wordt nog nagegaan of het EPC attest van de gemeenschappelijke delen kan gecorrigeerd worden, ten einde het cijfer van het appartement terug te verbeteren.

Denkt u eraan om uw woning te verkopen ?

Bel 011-603040 of 0486-603040.

bottom of page